Hořické trubičky

Hořické trubičky. .Sypané skořice .Vanilka .Karamel .Čoko - kakao polomáčené . Světlý krém . Tmavý krém . Trubičky PODĚBRADY . Trubičky ZIMNÍ. Jemnost, sladkost a voňavé koření. Jak se říká, krásu najdeš v jednoduchosti. Příjemná vůně a nasládlá chuť vyvolává pocit, že chcete ještě a u jedné trubičky nezůstane. Vzácná receptura a do puntíku provedený nápad, čerstvost, nezapomenutelná kombinace tři sehraných vůní vyvolává touhu po chuti, na kterou se těšíte každý den.

Kód: 526/LAZ
od 75 Kč / ks
Hořické trubičky: Sypané skořice 10ks
Skladem | 526/SYP
95 Kč / ks
Hořické trubičky: Vanilka 20ks
Skladem | 526/VAN
149 Kč / ks
Hořické trubičky: Karamel 20ks
Skladem | 526/KAR
149 Kč / ks
Hořické trubičky: Čoko - kakao polomáčené 20ks
Skladem | 526/COK
149 Kč / ks
Hořické trubičky: Hořické trubičky sypané - 10ks, v čokoládě
Skladem | 526/HOR
95 Kč / ks
Hořické trubičky: Hořické trubičky plněné - 30ks, světlý krém
Skladem | 526/HOR2
149 Kč / ks
Hořické trubičky: Hořické trubičky plněné - 30ks, tmavý krém
Skladem | 526/HOR3
149 Kč / ks
Hořické trubičky: Lázeňské Trubičky PODĚBRADY
Skladem | 526/LAZ
75 Kč / ks
Hořické trubičky: Lázeňské Trubičky ZIMNÍ
Skladem | 526/LAZ2
75 Kč / ks

Vůbec první hořická trubička byla ta, které dnes říkáme sypaná. Je stočená ze dvou oplatek, promazaná rozpuštěným máslem a včelím medem, sypaná směsí cukru, kakaa, skořice a oříšků.

Pečlivá ruční práce je odjakživa nedílnou součástí výroby hořických trubiček. Trubičky se totiž musí stáčet ručně na žhavé plotně – strojová výroba není přípustná. Stáčení oplatek do trubičky tak vyžaduje opravdovou zručnost.

Tradici rodinné výroby hořických trubiček lidé v našem malebném podkrkonošském městě udržují již více než dvě staletí. Tajemství hořických trubiček se tu dědí z pokolení na pokolení. Kouzlo spočívá v přesném poměru ingrediencí a zručnosti. Hořické trubičky se totiž musí stáčet ručně – strojová výroba není přípustná.

RUČNÍ VÝROBA

Vůbec první hořická trubička byla ta, které dnes říkáme sypaná. Je stočená ze dvou oplatek, promazaná rozpuštěným máslem a včelím medem, sypaná směsí cukru, kakaa, skořice a oříšků.

Pečlivá ruční práce je odjakživa nedílnou součástí výroby hořických trubiček. Trubičky se totiž musí stáčet ručně na žhavé plotně – strojová výroba není přípustná. Stáčení oplatek do trubičky tak vyžaduje opravdovou zručnost.

 

185001783_900301993849024_2445547144736762861_n185196309_900302140515676_260810267376188978_n

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořické trubičky
Záruka: 12