Hořické trubičky

Hořické trubičky – prověřené generacemi labužníků kombinují ty nejlepší příchutě.

Mezi nejoblíbenější patří kakao, čokoláda, vanilka, skořice. Hořické trubičky patří jak na sváteční stůl tak i jen tak na pohodové setkání u kávičky a nebo  čajíku.

Pečlivá ruční práce je odjakživa nedílnou součástí výroby hořických trubiček. Trubičky se totiž musí stáčet ručně na žhavé plotně – strojová výroba není přípustná. Stáčení oplatek do trubičky tak vyžaduje opravdovou zručnost.

U nás nejdete Hořické trubičky v různém balení jak na sladký dýchánek tak na velkou sladkou párty.

Přejeme nevšední sladký zážitek s ověřenou klasikou. Hořické trubičky sladké pokušení na které se můžete spolehnout

Jemnost, sladkost a voňavé koření. Hořické trubičky sypané cukrem, skořicí a vanilkou Jak se říká, krásu najdeš v jednoduchosti. Příjemná vůně a nasládlá chuť vyvolává pocit, že chcete ještě a u jedné trubičky nezůstane. Vzácná receptura a do puntíku provedený nápad, čerstvost, nezapomenutelná kombinace tři sehraných vůní vyvolává touhu po chuti, na kterou se těšíte každý den.

Pravé Hořické trubičky. Jsou stočené ze dvou oplatek, promazané rozpuštěným máslem a včelím medem, sypaná směsí cukru, kakaa, skořice a oříšků. Hořické trubičky sypané cukrem, skořicí a vanilkou, ručně stáčené, balené v dárkové krabičce.

RUČNÍ VÝROBA

Vůbec první hořická trubička byla ta, které dnes říkáme sypaná. Je stočená ze dvou oplatek, promazaná rozpuštěným máslem a včelím medem, sypaná směsí cukru, kakaa, skořice a oříšků.

Pečlivá ruční práce je odjakživa nedílnou součástí výroby hořických trubiček. Trubičky se totiž musí stáčet ručně na žhavé plotně – strojová výroba není přípustná. Stáčení oplatek do trubičky tak vyžaduje opravdovou zručnost.